مؤسس و مدیر مسئول مجمع علمی و فرهنگی مجد، دکتر سید عباس حسینی نیک پژوهشگر حقوق مالکیت فکری است. سابقه تحصیلی و تدریس در دانشگاه الزهرا، تألیف و ترجمه آثار متعدد حقوقی و همچنین علاقمندی به حوزه شعر و خوشنویسی با رتبه ممتاز جملگی در تأسیس، هدف گذاری و مدیریت مجد مؤثر بوده اند.
آثار تألیفی:
- مبانی نظری و فقهی حقوق مالکیت ادبی و هنری
- سیاست جنایی ایران در حمایت از حقوق تألیف و نشر
- حقوق نشر
- تحلیل وضعیت نشر ایران / مجموعه مقالات منتشر شده از سال ۱۳۹۱ تا ۱۴۰۰
آثار ترجمه شده:
- مباحث حقوقی لمعه دمشقیه
- مباحث حقوقی تحریر الوسیله
- ترجمه مباحث بیع و معاطات از کتاب مکاسب شیخ انصاری در دو جلد
اآثار ادبی و هنری:
- دیوان شعر شامل غزل، مثنوی و دوبیتی با حدود ۱۲۰۰ بیت
- تابلوهای خوشنویسی
گرچه عنوان مجمع علمی و فرهنگی در سال ۱۳۶۹ در شرایطی برای مجد انتخاب گردید که در طی یک سال فقط یک عنوان کتاب منتشر گردید و لیکن آنچه امروز با آن مواجه هستیم، از ابتدا در اهداف مجد پیش بینی شده بود. در چند سال اخیر بطور متوسط هفته ای دو عنوان کتاب تخصصی حقوق توسط مجد منتشر گردیده و از سال ۱۳۹۳ تاکنون فعال ترین و مؤثرترین ناشر علمی کشور بوده که در سه دوره (۱۳۹۳ و ۱۳۹۴ و ۱۳۹۷) ، به عنوان ناشر نمونه سال جمهوری اسلامی ایران توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انتخاب شده است.
علاوه بر مجد، آثار زیادی در امجد منتشر گردیده و از سال ۱۳۸۴ بطور منظم، ماهنامه حقوقی مجد و همچنین از سال ۱۳۹۹، فصلنامه نظریه های حقوقی به جامعه حقوقی کشور عرضه شده است.
نخستین فعالیت های علمی حقوقی به صورت الکترونیکی و نرم افزار از سال ۱۳۷۸ با طراحی و راه اندازی سایت اختصاصی مجد و انتشار لوح فشرده بانک قوانین جاری کشور آغاز گردید. اکنون شش سایت فعال در زیر مجموعه مجمع علمی و فرهنگی مجد فعالیت داشته و پلتفرم اختصاصی کتاب الکترونیکی مجد به خدمت رسانی مشغول است.
اما آنچه در مجد اتفاق افتاده علاوه بر مدیریت متمرکز، حاصل مدیریت مناسب در بخش های مختلف می باشد. همکارانی که سال ها در مجد تلاش کرده اند تا بهترین ها را برای مجد رقم بزنند، مستحق دستمریزاد هستند.
با ایمیل majdlaw1@yahoo.com می توانید مدیریت مجد را از نظرات خود مطلع سازید.
دفتر مرکزی مجد: ۶۶۴۹۵۰۳۴ – ۶۶۹۶۳۳۸۶ – ۶۶۴۱۲۰۷۸ داخلی ۱